donderdag 19 juni 2014

PluktuinAugustus loopt ten einde en 
September staat dus voor de deur.
Mijn tuinlaarzen kunnen weer 
tevoorschijn worden gehaald.


Het afgelopen seizoen is mijn tuin een ware
kleurenexplosie geweest.
Van zacht pastel tot fel roze en van
zacht lila tot diep paars.
Dat zijn toch wel de hoofdkleuren in mijn tuin.
Vele boeketten zijn er dan ook geplukt.


Dit zijn toch wel de laatste 
zomerse foto's van mijn tuin.
Want langzaam kun je zien dat 
het najaar geleidelijk aan, 
aan mijn tuindeur staat te kloppen.
Ook dat is weer een mooie periode 
waarin de natuur
zich traag opmaakt voor de herfst.


Mijn tuin is voor mij een bron van inspiratie.
Het geeft veel rust en orde om mij heen.
Het wroeten in de aarde, het stutten van de planten.
Het snoeien van de rozen, etc., 
dat is voor mij complete ontspanning.


Ik heb met de fotocollages geprobeerd mijn tuin
gedurende de afgelopen zomer te vangen.
Ze geven de sfeer van mijn tuin heel goed weer.


Dit is de hortensia "Endless Summer"
(een nog jonge cultivar).
Een aanrader, hij maakt zijn naam namelijk 
meer dan waar.
Hij bloeit écht eindeloos...!!!!
En de snoeiwijze?? 
Precies gelijk aan de Annabelle.Lieve allemaal, ik wens jullie nog een prachtige nazomerweek.
En....ook al mijn nieuwe volgers wil ik meer als welkom heten.
Lieve groet,
Elly 

50 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Het woord 'pluktuin' doet mijn hart meteen sneller kloppen, het lijkt mij heerlijk om elke keer weer uit eigen tuin boeketten te kunnen maken. In mijn tuin staat niet zoveel in bloei, dus laat ik de bloemen vaak maar gewoon staan...in de tuin kan ik er tenslotte ook van genieten.

Jouw tuin is een klein paradijs, het ziet er prachtig uit!!!

Fijne avond! Lieve groet, Ingrid

What's in a day zei

Met veel plezier heb ik deze zomer met je meegekeken in je tuin..
De sfeer die je neerzet is heerlijk en geeft ook mij inspiratie hoor...
En ja plukken in je tuin, dit jaar had ik ook meer bloemen die je ongestoord kon plukken...een fijn gevoel is dat.
Nu een genieten van de mooie nazomer...lekker doen hoor!!!!

Lieve groetjes,
♥Eefie

Jolanda zei

Wat een heerlijk foto's, hier is de tuin ook op z'n retour. Helaas, nog even en de zomer gaat over in nazomer en herfst....gelukkig hebben we de foto's! Lieve groet

flowersandhome zei

Een superverzorgde, prachtige, idyllische tuin heb je. Daar pluk je ongetwijfeld een zomer lang boeketten. Geniet van de laatste zomerdagen en van de veranderende kleuren in de natuur,
Marian

Unknown zei

Wat een prachtige tuin heb je Elly, ik heb genoten van de foto's. Ik vind het ook heerlijk om in de tuin te werken. Als ik mag kiezen tussen het wroeten in de aarde of stofzuigen, nou dan is de keus voor mij niet zo moeilijk. Fijne avond. Groetjes, Nancy

Gerreke zei

Meid wat zoet je tuin er schitterend uit! Ik doe er prachtige ideeën dor op. Zie mooie combinaties die ik ook wel eens zou kunnen uitproberen. Mijn tuin is ook wit, roze en paars. En wat geniet ik er van.

Moni zei

eine wunderschöne Post.
Deine Hortensien, die Garteneindrücke ... einfach toll.
Hab noch eine angenehme schöne sonnige Augustwoche.

GGLG Moni

Loraine Living zei

Prachtige collages heb je gemaakt. Een heerlijke tuin met bloemen om eindeloos boeketten te maken, wat een weelde. Ieder seizoen heeft zijn charme al vind ik het nu ook prachtig. Laat je laarsen nog maar even staan hoor, het blijft nog even goed weer met een heerlijke temperatuur ;)
Lieve groet Diana

Marijke zei

Prachtige beelden uit je supertuin. Ook de collage's geven een mooi beeld wat er allemaal te zien was in jou tuin. Een beetje jammer dat de herfst al weer bijna voor de deur staat. Maar ja ook die herfst heeft wel weer wat.
Een heerlijke avond toegewenst.

Anoniem zei

Wat een prachtige tuin heb je toch! En wat heerlijk dat je daar zoveel plezier aan beleeft. Of het nu gaat om een mooie plukbos of het werken in de tuin of er lekker in zitten.
Ik heb vandaag en gisteren de potten eenjarigen eruit gehaald, die waren echt helemaal uitgebloeid. Nu staan de geraniums en de petunia's nog heel enthousiast te bloeien.
En ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet erg vind dat we naar de herfst gaan. Ik kan niet zo goed tegen de zomer. Maar de veranderende sfeer in de lucht zoals die nu is ingezet, vind ik wel mooi!
Geniet nog lekker van de nazomer!

Liefs, Gerry

It's me zei

Wat heb je toch een heerlijke tuin Elly.....prachtig geniet van een heerlijke nazomer...week ???..ik hoop maand...hihihihi...liefs Ria...xxx..

Anoniem zei

Liebe Elly,
Dein Garten ist ein Traum!!! Wunderschön!!! Tolle Blumen und alles genau meine Farben, die ich auch so mag!!! Eine richtige Idylle!!!

Ganz liebe Grüße, Birgit

Huize Kip Kakel zei

Mooi!
Een ware idylle!
Dat mini vaasje..zo leuk ;)
Ik geniet met je mee, hoor, maar de nazomer moet ik altijd eventjes aan wennen..vooral die avonden!
Lieve groetjes Hannie

Petra zei

Wat heb je toch een prachtige tuin Elly, die kleuren zijn ook helemaal mijn kleuren. Ik heb ook veel hortensia's maar ik heb er dit jaar bijna geen bloemen in, enig idee hoe dat kan?
Ik wil je bedanken voor je lieve reactie op mijn blog, oude posten lezen doe ik niet zijn er veel te veel maar ik kom nu gewoon weer langs.

Groetjes Petra.

bellis perennis zei

Wat een prachtige expressie van je tuin Ook ik voel het najaar aan komen sluipen de geur in de tuin de herfstdraden ze beginnen te komen, Een beetje weemoed brengt het mee Maar ook heerlijke gouden uren in dew tuin Ik vind dit naseizoen altijd een heerlijke tijd net als het begin het voorjaar Je vorige blog schreef je over de annabel die het niet goed deed en die andere wel bij mij is het juist anders om dit jaar Annabellee als voetballen Terwijl ik hem tot de grond had afgesnoeid vrog in het voorjaar maar na de vorst Dus mischien toch nog wat rigoreuzer zijn volgend jaar? Heerlijk ook dat je zoveel hebt dat je op een vaas kunt zetten Dat lukt in mijn tuin niet maar ik geniet wel
Groetjes Jacky

Elisabeth zei

Wat een prachtige foto's van je tuin en heerlijk om zoveel bloemen te kunnen plukken .Laten we hopen dat we nog wat mooie zomerse dagen krijgen .
Lieve gr Elisabeth

Peet zei

Prachtige tuin heb je! We zijn zelf druk bezig met onze tuin. Alles leeggehaald en nu weer opnieuw indelen en aankleden. Heerlijk!
Fijne Corso-week!
Lieve groetjes, Peet.

Liefde voor kransen ♡ zei

Ooh wat een prachtige plaatjes van je tuin! Echt genieten! Geweldig om zo je boeketjes uit je eigen tuin te kunnen halen. Voor jou ook een hele fijne nazomerweek :)
Liefs Lindy

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Lieve Elly,

Wat een sprookjestuin is het toch bij jullie. Zó mooi om alles in bloei te zien en jij kent er wat van om iets mooi te styleren meid.
Een waar genot, ik zit hier met mijn thee. Letterlijk en figuurlijk omdat ik ook met mijn Thee post ben blijven zitten. Die had ik her-posted en stom genoeg bleef die steken op de vorige post (tenminste op de sidebar) niet op NetWorkedBlogs, daar ging het prima (staat op mijn FB Page van Mariette's Back to Basics LLC.
Heel veel liefs,

Mariette

MARIANNE zei

Wat een prachtige tuin heb je toch...en zulke mooie kleurige collages heb je er van gemaakt!
Kan me voorstellen dat je er heel veel fijne uurtjes in door brengt, om lekker te wroeten in de aarde, of om er een mooie boeket te plukken voor op je tuintafel, of in huis.
En natuurlijk heerlijk in een luie stoel genieten, van je kleine paradijs op aarde!
Geniet er nog maar even fijn van de zomer...want nog even, en de Herfst doet zijn intrede!

Groetjes van Marianne.

Beth at PlantPostings zei

August to September is gorgeous in your garden, Elly!

Mirjam zei

Hoi Elly,
Ik kan echt helemaal verlekkerd genieten van al jouw prachtige tuinfoto's. Wat een heerlijkheden...
Je hebt het heel mooi in beeld gebracht...
Fijne dag,
Lieve groet,
Mirjam

Atelier Valerie zei

Je pluktuin is geweldig, dat vertellen de mooie foto's me, geniet nog een beetje van September ...
Nog een fijne dag,
liefs Valerie ♥

THE BLACK BARN zei

ELLY , WAT HEB IK GENOTEN VAN JE TUIN FOTO'S!
PRACHTIGE SFEER HEB JE IN JE MOOIE TUIN.

FIJNE DAG,

MIRANDA

jaliska zei

Wat een prachtige foto's Elly en wat een heerlijke tuin heb je.
Jammer dat we weer afscheid moeten nemen van de zomer.

vriendelijke groet,
Marleen

Christine zei

Wat prachtige foto`s van je pluigtuin . Dit was en is noog steeds zomerfeeling . Geniet van deze warme indiansummer dagen .
Liefs ,
Christine

Thuis bij Tjits zei

wat geniet ik weer van je mooie post en je tuin, een heerlijke plek! net als jij is tuinieren voor mij ook een heerlijke ontspanning, helaas ben ik er de laatste tijd te weinig aan toegekomen.. maar we krijgen nog een paar mooie dagen hoorde ik en misschien wel een hele week of langer, laten we het hopen!
geniet nog even lekker door in je heerlijke tuin!!

lieve groet, Tjits

Thuis Thuis zei

Ik kan zo genieten van jouw tuin
Kleurrijk maar met heel veel rust.
Prachtige collage heb je gemaakt.
Zo'n prachtige tuin laat zich niet in een foto vangen.
Een fijn weekend!
Lieve groetjes, Annette

lien zei

Jouw tuin is echt een paradijsje, kan me voorstellen dat je daar graag veel tijd doorbrengt! En dan ook nog van alles te plukken, leuk! Ook weer mooi om te zien hoe d enatuur zich klaarmaakt voor de herfst he, ik kan daar erg van genieten! Liefs Carolien

Abacaxi & Hortelã zei

Lieve Elly,

Paars en roze zijn ook mijn favoriete tuinkleuren! Hoewel ik er af en toe een pluk rood doorheen gooi :)
Wat een prachttuin heb je toch. En... ik ben jaloers om je mooie randjes!! Dat wordt mijn project in het najaar want manlief maait nu de overhangende planten en bloemen zo af... zo zonde!!
Geniet van de nazomer & ook ik heb de tuinlaarzen al klaar staan:)
Lieve groet uit het zuiden,
Chantal

Ans van Ispelen zei

Wat heb je de zomer in je tuin schitterend weergegeven.
Het is een waar paradijsje.
Ik kan me echt indenken,dat het daar heerlijk toeven is.

Groetjes Ans

Homemade Home zei

Niets is leuker dan een boeket plukken uit je eigen tuin en in jou tuin staan genoeg bloemen zo te zien!!
Wat ziet hij er toch prachtig uit Elly en ja de herfst is in aantocht
maar dat is ook weer heel mooi.
En dan kunnen weer mooie bloemstukken maken met pompoenen en herfstblad enz. Hier verheug ik me al weer op.
Fijn weekend lieve groet Nelly

Janny zei

Wat benijd ik je om je prachtige tuin met zoveel bloeiends erin!
Ik heb ook echt een fijne tuin, maar ja.. gelegen in de bossen en dan zijn bloeiende gewassen veel moeilijker te realiseren (hoewel het al een beetje beter is dan toen we hier kwamen wonen).
Ik geniet dus extra van jouw mooie blog, Elly!
Liefs,
Janny

Krek wak wou zei

Wauw wat een geweldige tuin, Elly! Zo veel mooie kleuren! Ik hou er zo van! Van mij mag de herfst no wel even weg blijven!
Fijn weekend en groetjes van Nicole

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Hi Elly..♥
Je hebt wel een KLEURRIJKE tuin zeg..wow..;))
ook het bochtje van het grasveld zo MOOI..♥;)
Ja einelijk je hele tuintje straalt een mooie sfeer uit ..ik zou er de hele dag wel in willen zitten zo Zonnig..;)♥
Wens je Fijn weekend Liefs GAby..♥
Nog bedankt voor je lieve berichtjes ..;)♥

Le Style zei

Wat een geniet post!!
Je hebt een schitterende tuin .....
en weet het super te stylen met mooie items!

Fijn weekend!!

Lieve groet

Thea zei

Jeetje Elly, het lijkt wel of het bij jou veel meer zomers is als hier!! Een prachtige tuin heb je! Ik kan me indenken dat je er graag in bezig bent!

Fijne week.

Lieve groet, Thea ♥

Maia zei

Een super mooie tuin om trots op te zijn!
Allemaal zo keurig netjes en fleurig, wat een mooie planten heb je!
Heerlijk nu nog een weekje vakantie, jullie hebben het weer zeker mee!
Dank voor je mee leven en lieve reaktie op mijn blog!
Geniet er nog lekker van daar.
Lieve groet Maia

ByMir zei

Wat een heerlijke tuin!
Ik hoop ook ooit een eigen pluktuin te kunnen creëren, geweldig.
Fijne avond!
Liefs,
Mirjam

Unknown zei

Wat een paradijsje! Een echte idylle, wat heb ik genoten zeg, en wat een feest dat je daar zo elke dag even in kunt struinen, je hebt een heerlijk plekje!Groet, Jacqueline

Red Rose Alley zei

Hi Elly,
Your garden makes me happy every time I see it. It is peaceful and green and blooms with the most beautiful colors of pink and purple. I would love to sit there with my coffee and just look all around.
~Sheri at Red Rose Alley

Lisanne van de Klift zei

Ik ben gisteren ook heerlijk bezig geweest in ons mini-tuintje, vergeleken met die van jou :-) Ik hou van deze tijd van het jaar. De hortensia's en annabellen zijn op zijn mooist, vind ik. En een boeket bloemen uit eigen tuin... daar kan niets tegenop! Mooi, hoor!

Liefs Lisanne

Mayflower zei

Wat een prachtige blog heb je Elly en ik geniet van de mooie collages van je prachtige zomertuin. Je heb de zomer hierin goed gevangen.
Ik ben ook dol op tuinieren en ga je volgen.
Fijne week en een lieve groet, Mea

Bloemerig Bloemen Blog / Marieke Nolsen zei

Je hebt een prachtige tuin, mooie tinten gebruik je.

Groet,

Marieke

Anoniem zei

mooi blog, i zag u via andere bloggers..en probeer ook vaker
te bezoeken...fijne dag

oakleyses zei

prada handbags, nike outlet, michael kors outlet, michael kors outlet online, michael kors outlet online, longchamp outlet, polo outlet, christian louboutin uk, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, polo ralph lauren outlet online, cheap oakley sunglasses, nike air max, longchamp outlet, prada outlet, louis vuitton outlet, replica watches, longchamp outlet, chanel handbags, michael kors outlet online, oakley sunglasses wholesale, ugg boots, oakley sunglasses, michael kors outlet, christian louboutin shoes, tory burch outlet, burberry outlet, burberry handbags, louis vuitton outlet, gucci handbags, nike air max, louis vuitton, oakley sunglasses, christian louboutin, uggs on sale, replica watches, jordan shoes, louis vuitton, ugg boots, uggs outlet, nike free, kate spade outlet, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, michael kors outlet online

oakleyses zei

north face, true religion outlet, nike free run, hollister pas cher, nike air force, nike free uk, ray ban pas cher, nike tn, true religion outlet, michael kors, abercrombie and fitch uk, coach purses, ray ban uk, mulberry uk, north face uk, timberland pas cher, michael kors, replica handbags, nike blazer pas cher, hollister uk, ralph lauren uk, longchamp pas cher, polo ralph lauren, nike air max, sac longchamp pas cher, true religion jeans, michael kors outlet, lululemon canada, burberry pas cher, louboutin pas cher, coach outlet, converse pas cher, sac hermes, nike air max uk, polo lacoste, true religion outlet, nike roshe, jordan pas cher, sac vanessa bruno, vans pas cher, coach outlet store online, kate spade, oakley pas cher, air max, hogan outlet, michael kors pas cher, new balance, nike air max uk, nike roshe run uk, guess pas cher

oakleyses zei

iphone 6s plus cases, s6 case, longchamp uk, wedding dresses, mcm handbags, nfl jerseys, herve leger, chi flat iron, mac cosmetics, ferragamo shoes, hollister, insanity workout, soccer shoes, nike roshe run, giuseppe zanotti outlet, babyliss, ipad cases, celine handbags, iphone 6 cases, hollister clothing, instyler, baseball bats, iphone 6s cases, beats by dre, hermes belt, nike huaraches, ralph lauren, vans outlet, lululemon, abercrombie and fitch, valentino shoes, iphone 5s cases, nike trainers uk, oakley, p90x workout, north face outlet, mont blanc pens, iphone cases, new balance shoes, reebok outlet, timberland boots, jimmy choo outlet, soccer jerseys, asics running shoes, nike air max, louboutin, ghd hair, north face outlet, iphone 6 plus cases, bottega veneta

oakleyses zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
yanmaneee zei

nike air max 2019
nike air vapormax
christian louboutin shoes
hermes handbags
russell westbrook shoes
nike shoes
fila online shop
goyard tote
adidas yeezy
cheap jordans