zondag 5 oktober 2014

Snowberry


Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.
Wat is bloggen toch super leuk.
De blogs die ik volg zijn elk op hun eigen 
manier zó mooi en vooral afwisselend.


De één maakt sublieme foto's,
de ander is enorm creatief.
Weer anderen schrijven prachtige columns.
Inhoudelijk, soms speels en...helaas
geregeld komen er toch 
ook verdrietige posten langs.


Maar...jullie begrijpen dat ik enorm van het 
bloggen en van jullie posten geniet.


Sinds een paar dagen zit ik ook op 
Vind ik ook heel erg leuk en...
je doet er veel inspiratie op.
Het is voor mij net een digitale 
snoepwinkel, ha, ha.


  
Maar....eerlijk is eerlijk.
Het is niet te vergelijken met bloggen.
Je pint een foto en prikt deze op je eigen prikbord.
Zo krijg je een enorme verzameling foto's
die je weer veel inspiratie geven voor je blog. 


   
Gelukkig kunnen we nu digitaal fotograferen.
Je hoeft dan niet op een foto meer of minder te kijken.
Ik gooi namelijk het grootste gedeelte weer weg
omdat ze niet door de lichting komen.maar deze foto kwam wel door de lichting,
mooi vind ik deze bessen.
Parelmoer roze van kleur.De werkzaamheden in huize idylle vorderen gestaag.
De tuin is helemaal overhoop gehaald
en is winterklaar.
En...!!? een verrassing,
volgende week wordt er een begin gemaakt 
met het maken van een veranda!!!!
Joepie!!!!
Wordt vervolgd.


Lieve groetjes....
Elly.


 


49 opmerkingen:

Atelier Valerie zei

Daar heb je een punt in, er zijn zoveel mooie blogs en ik kan besluiten dat jij daar bij hoort!!
Zo een romantische post, de kleuren, de decoratie ... gewoon zalig!
Geniet nog van deze zonnige, stralende dag,
groetjes Valerie ♥

Home and Lifestyle zei

Inmiddels blog ik ruim drie jaar en dat houden we volgens mij alleen maar vol omdat we er zoveel plezier aan beleven. Aan pinterest heb ik mij nog niet gewaagd, het levert een mooie verzameling foto's op maar juist de combinatie van foto's en een persoonlijk verhaal maakt het bloggen zo leuk. Ik vind de herfstsfeer in je huis heel mooi, hier staat heide op de tuintafel...dat hoort toch echt bij de herfst.

Ik wens je nog een hele fijne dag (en jarenlang blogplezier)!

Lieve groet, Ingrid

Sabine zei

Het persoonlijke contact is juist hetgene wat het bloggen zo leuk maakt. Maar pinterest is dan wel weer makkelijk om iets van inspiratie op te doen. Je foto's zijn weer heel erg mooi geworden zeg. Vind je heide heel mooi staan en je besjes zijn ook heel erg gaaf.Liefs Sabine

Krek wak wou zei

Wauw een veranda....das geweldig! Trouwens net als je foto's...geweldig mooi en wat een heerlijk hoekje heb je gemaakt met de roze accenten...die besjes zijn super! Ook mij brengt het bloggen veel plezier en inspiratie...ik zou niet meer zonder kunnen!
Fijne dag verder en liefs van Nicole

Petra zei

Wat weer een geweldige foto's Elly. Die roze bessen takken zijn prachtig, en de heide mag er ook wezen hoor. En dat plezier van het bloggen kan ik heel goed met je delen.
Geniet van deze mooie dag, en je veranda SUPER meid. Wij hebben er zelf ook een zo gezellig.
Groetjes Petra.

lien zei

En wij genieten weer heel erg van jouw blog en je mooie foto's! Wat een sfeer! Liefs Carolien

Rozmeen zei

Hoi Elly,

Je hebt helemaal gelijk! Een wereld van lieve en inspirerende mensen die hun passie delen.. echt genieten en jij maakt ook hele mooie en sfeervolle fotos. Genieten voor mij!

liefs,
Rozmeen

Anoniem zei

Het bloggen is echt leuk! En ik ben het helemaal met je eens.En het wederkerig bloggen vind ik het leukst.
Ik geniet ook altijd van jouw blog.
Ik zit niet op pinterest, heb voorlopig genoeg aan het bloggen.
Je hebt weer prachtige foto's laten zien!
Een mooie dag verder!

Lieve groet,
Gerry

Huis van "Mijn" zei

Wat een mooie foto's weer.....zo mooi, alles past bij elkaar!
En inderdaad bloggen blijft mooi...en pinterest is ook erg leuk:)

Groeten Willianne

my way of living zei

Hoi

Ik kijk graag op je blog.
Mooie foto´s .
Ben zelf sinds mei aan het bloggen.
Vind het geweldig.

gr. anita

Mirjam zei

Hoi Elly,
Wat een sfeertje weer.... Zo mooi vind ik dit. Hoe krijg je het weer voor elkaar.
Ja, het bloggen is denk ik veel persoonlijker, daarom is het zo leuk denk ik... Maar ik heb nu toch maar eens een kleine start gemaakt op pinterest...
Een echte veranda, daar droom ik al zo lang van. Gaat hier niet lukken, maar we komen aardig in de buurt, afgelopen voorjaar henpbben we een mooie zonnewering geplaatst. Een houten stelsel waar een zonwerend doek tussen hangt. En volgend voorjaar komt er een kunstglazen overkapping op. Zitten we altijd droog.... Lijkt me heerlijk...
Ik wens je een heel fijne middag,
Lieve groet,
Mirjam

What's in a day zei

Het bloggen is leuk en bijzonder Elly en die verscheidenheid maakt het zo leuk...jouw blog is altijd de moeite waard...de sfeer is zo fijn dus ik kom graag )(nog heel lang) buurten!!!
Je foto's zijn weer erg mooi, prachtige sfeerhoekjes hoor.

Lieve groetjes,
♥Eefie

Janneke zei

Bloggen doe ik sinds febr. dit jaar en ik had niet durven dromen dat ik het zo leuk zou vinden. En ja, uit eigen ervaring weet ik dat een veranda het einde is, ik zit er nu even heerlijk met mijn I-pad blogjes te lezen en berichtjes te plaatsen.
Groetjes, Janneke

Elisabeth zei

Ik blog zelf sinds 5 jaar en vind het nog steeds leuk .Zoveel te zien en te lezen .En hier bij jou droom ik ook een beetje weg bij je prachtige foto's.Ik kijk wel eens op Pinterest en zie veel mooie foto's ,maar nee ik begin er niet aan
Lieve groetjes Elisabeth

Peet zei

Ja, ben het helemaal met je eens, bloggen is leuk!!!
Prachtige foto's heb je weer geplaatst. Ik geniet ervan.
Lieve groetjes, Peet.

Thuis bij Tjits zei

bloggen is zo leuk en precies wat je zegt, juist door de verscheidenheid aan blogs! ik kom heel graag op jouw blog, ik geniet van je schitterende fotografie, je mooie huis en tuin én je verhalen daarbij!
wat ontzettend leuk dat er een veranda gaat komen, wat zul je daar een plezier van krijgen!
en pinterest.. ja daar heb ik me sinds kort ook aan gewaagd, maar het lukt me niet om mijn eigen foto's daar op te zetten, ik moet er nog maar eens rustig voor gaan zitten denk ik.. maar ja de tijd hè;)

fijne avond Elly!
lieve groet, Tjits

Ans van Ispelen zei

Wat een heerlijke sfeer weer bij je.
En je foto's zijn Klasse.
Ik hoor veel over Pinterest,maar ik waag me er voorlopig maar niet aan,maar wie weet.
En ja,bloggen is ontzettend leuk.

Groetjes Ans

Alie zei

Wauw een veranda, heerlijk! Lekker het hele jaar buiten zitten, nou je, niet het hele jaar, maar wel langer. Zal best wel mooi worden. Prachtige foto's. Groetjes Alie (Huisje Weltevree)

Bluebells and Lavender zei

Beautiful images, so dreamy and white! thanks for sharing and have a great weekend! Sharon x

It's me zei

Wat een heerlijke foto's...ik ga weer pinnen hoor...wat is dat leuk he???...zit er nu ook bijna drie weken...maar ik ben om hoor....zo leuk !!!...het doet me denken aan plaatjes verzamelen wat ik vroeger ook zo graag deed...liefs van mij...xxx..

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Hi Elly..♥
Wat een mooie post en foto's..♥
Je hebt er een mooi gezellig hoekje van gemaakt..!!♥
Ja het bloggen blijft leuk ..er zit ook veel tijd in soms en lees ik sommige posten wat later ..als je begrijpt wat ik bedoel..lieve♥ zucht..;)
Lieve groetjes Gaby..♥

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Lieve Elly,

Deze sneeuwbesjes (de witte dan wel) doen me denken aan mijn paternal Opa en Oma. Bij het kapelletje dat dicht bij hun huis stond in centrum Horst groeiden deze 'knap-besjes' zoals wij ze als kind noemden. Inderdaad, we knepen ze tussen onze vingers en vonden ze maar wat leuk.
Erg mooie foto's heb je en ik ben met jou, blíj voor jullie veranda! Volgens mij hóórt die bij tuin-liefhebbers.
Liefs,
Mariette

Maaike zei

Zo is het precies, vind ik!!
En wat een mooie sneeuwbesjes in het roze, prachtig!
Fijne avond!
Groetjes, Maaike (frisse rommel)

Seidenfein zei

Hallo Elly ! Das sind ja wunderschöne Bilder !

Traumhaft !
Liebe Grüße von Eva

Homemade Home zei

Hallo Elly, ik sluit me helemaal bij je aan, bloggen is super leuk, ook al zijn er soms verdrietige posten, die horen helaas ook bij het leven. Je hoekjes zijn prachtig net als je foto's. De besjes zijn mooi hé, en de kleur is prachtig, zo leuk hoe je het allemaal weer heb gedecoreerd.
Echt mijn style. En een veranda wauw, vind ik ook zo leuk. Die kan je in de kersttijd zo super leuk aankleden. ( niet alleen met kerst hoor). Ben benieuwd hoe hij gaat worden.
Nog een fijne avond Liefs Nelly

Nicole (MLBV crafting) zei

Prachtige foto's heb je gemaakt. En Pinterest waag ik me toch maar niet aan want het bloggen werkt al zo verslavend, kom ik helemaal niet meer van mijn computer vandaan ;-) Maar kan het toch niet laten om eventjes bij jou te gaan kijken.
Fijne avond en groetjes, Nicole

bleudelavandou zei

Prachtige foto's en leuke ideeën en ja bloggen is heel leuk, je kijkt even mee binnen bij iemand thuis, tips en creativiteit worden aangewakkerd en je deelt af en toe mee in het verdriet van iemand anders en geeft haar een schouderklopje...

En ik volg je nu ook op pinterest :-)

Liefs
Marieke

Liefde voor kransen ♡ zei

Hoi Elly, ik heb weer genoten van je foto's! Prachtig sfeerhoekje onder de trap! Leuk hè die besjes! Mooie kleur heb je. Je hebt helemaal gelijk over het bloggen! En ook al doe ik het nog niet zo lang, ik geniet er ook enorm van. Zoveel lieve mensen die zoveel verschillende prachtige dingen met je delen, heel speciaal!
Fijne avond! Liefs Lindy

Loraine Living zei

Leuk Elly pinterest schijnt erg leuk te zijn... Ik kan alleen niet alles bijhouden ;)
Wat een mooie foto's weer
...Prachtig de sneeuwbes!!
Succes met de veranda en het winter klaar maken van de tuin!
Lieve groet Diana

MARIANNE zei

Ik heb me sinds kort ook aangemeld bij Pinterest...maar vind ook het samen bloggen veel leuker!
Het geeft je het gevoel dat je met elkaar, door gezellig via de blogs bij elkaar op bezoek te gaan, en dingen die je bezighouden deeld...toch wel een heel leuk kontakt krijgt!!
Ik vind je foto's echt weer prachtig...zo licht,en romantisch zijn ze elke keer!
Gaaf ook de paspop, en de rose bessen passen ook helemaal in de sfeer.

Groetjes van Marianne.

7ter Stock zei

Dear Elly,

thank you for visiting my blog.
You habe a nice und loving home and blog...


Love greetings Katrin, 7ter Stock

flowersandhome zei

Wat een leuke vondst de besjes zo rond de kaars gebonden. En wat een idyllische plaatjes weer!!!! Echt heel mooi! Een prachtig romantisch hoekje heb je gecreëerd.
Groetjes,
Marian

Cosy Life by Elly zei

Hey El..Wat een gezellige binnenkomer. Leuk met al die mooie dingen op je bankje en door de trap zie je nog net die prachtige spiegel staan..
Fijne dag en lieve groetjes, Elly

Red Rose Alley zei

The candle with the pink berries is so pretty, and I love the candy hearts on the post below (they're a favorite of mine). Have a lovely weekend.
~Sheri at Red Rose Alley

Janny zei

En wij genieten weer van jouw blog... zo is de cirkel rond!
Prachtig die sneeuwbessen. Hier staat een struik met witte bessen maar de vogels hebben er al de grootste helft vanaf gesnoept.
Janny

THE BLACK BARN zei

WAT EEN SUPER GEZELLIG BIJ JOU ONDER DE TRAP!
ELLY WAT ZIET HET ER GEWELDIG UIT EN ZO LEUK!

FIJNE DAG,

MIRANDA

Krek wak wou zei

Bedankt, Elly voor je complimentjes! Ik wordt er verlegen van!
xx Nicole

Home and Lifestyle zei

Lieve Elly,

Het overlijden van Anne maakt diepe indruk bij ons allemaal. Een week geleden had ik nog een berichtje op haar blog achtergelaten maar daar hoorde ik niets op en dat stelde mij niet gerust. Donderdagavond kreeg ik een ongeruste mail van Gerry van Merel Viool die zich er ook niet goed bij voelde. Ik heb Anne toen in overleg met Gerry een mail gestuurd waarin we onze bezorgheid hebben geuit, niet wetende dat ze toen al gestorven was of stervende was. Momenteel horen we in onze omgeving ook weinig anders, mensen die ernstig ziek zijn of van de ene op de andere ontslagen zijn en ook daarin een onzekere toekomst tegemoet gaan. Ik word er verdrietig van, want dat gun je niemand.

Ik vind het mooi om te zien dat er zo wordt stilgestaan bij het overlijden van Anne, ieder op zijn eigen manier. Ik weet zeker dat Anne dit heel erg gewaardeerd zou hebben.

Het klinkt zo afgezaagd Elly, maar laten we genieten van elke dag, want elke dag is er één.

Veel liefs, Ingrid

hokje zei

Pinterest is leuk, maar mijn voorkeur gaat ook uit naar bloggen! Wat heb je weer een prachtige post gemaakt, leuk om te zien hoe je mooie hoekjes kan maken in huis met herfst-decoraties...

Fijne avond. Lieve groet, Miranda

Marian zei

Ja, Pinterest is ook super leuk, doe dit nu al bijna een jaar, het is leuk om wat ideeen en inspiratie en moodboarden op te slaan, maar bloggen .. dat is toch anders...ik vind het ook zo leuk om bij anderen te kijken, welke inspirerende ideeën ze nu weer hebben, net bij jou nu weer die rozige sneeuwbesjes, hoe ze stylen, ieder op hun eigen manier..nee, Pinterest kan bloggen niet vervangen..

It's me zei

Ik snap er niks van...is dit een oude post of niet...!,!??...de datums van commentaar zijn uit 2012.... Help of moet ik naar bed...?.?..fijne week liefs Ria...x!

quiltsathome zei

Wat een prachtige foto's, van sommige zou ik zó een kaart willen kopen.
Ik zit ook op Pinterest, maar soms ben ik er te veel tijd aan kwijt.

Rita zei

hou ook van het bloggen en pinterest altijd veel nieuws tevinden ,mooie fotos op je blog groetjes Rita

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Lieve Elly,
Zie net dat mijn comment al van 2012 is dus is deze blog nieuw ingezet.
Probeer ook eens om je eigen blog op je sidebar te zetten, dan kun je zien hoe hij lijkt.
Hij blijft n.l. bij Christmas Geetings, 9 maanden geleden staan...
Liefs,
Mariette

Unknown zei

tiffany outlet, http://www.tiffany-outlet.us.com/
louis vuitton outlet, http://www.louisvuittonoutlet.in.net/
michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
soccer jerseys, http://www.soccerjerseys.us.com/
canada goose outlet, http://www.canada-gooseoutlet.us.com/
juicy couture outlet, http://www.juicycoutureoutlet.net/
ray ban sunglasses, http://www.rayban-sunglassess.us.com/
air jordan shoes, http://www.air-jordanshoes.us.com/
nike huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
lebron james shoes, http://www.lebronjamesshoes.in.net/
coach outlet, http://www.coachoutletstores.com.co/
nike huarache, http://www.nike-airhuarache.co.uk/
lebron james shoes, http://www.lebronjames.us.com/
replica watches, http://www.replicawatchesforsale.us.com/
ugg boots, http://www.uggaustralia.in.net/
woolrich outlet, http://www.canadagoosejackets.in.net/
michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletonlinestores.us.com/
wedding dresses, http://www.weddingdressesoutlet.co.uk/
louis vuitton bags, http://www.louisvuittonbag.us.com/
cheap wedding dresses, http://www.cheap-weddingdresses.net/
ray ban sunglasses, http://www.raybansunglassesonline.in.net/
michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbag.co.uk/
michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutlet.us.org/
ray ban, http://www.occhiali-rayban.it/
rolex watches, http://www.rolexwatches.in.net/
links of london, http://www.linksoflondons.co.uk/
nfl jerseys wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
hermes birkin, http://www.hermesbirkin.org/
louis vuitton, http://www.borselouisvuittonoutlet.it/
cai20151017

oakleyses zei

prada handbags, nike outlet, michael kors outlet, michael kors outlet online, michael kors outlet online, longchamp outlet, polo outlet, christian louboutin uk, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, polo ralph lauren outlet online, cheap oakley sunglasses, nike air max, longchamp outlet, prada outlet, louis vuitton outlet, replica watches, longchamp outlet, chanel handbags, michael kors outlet online, oakley sunglasses wholesale, ugg boots, oakley sunglasses, michael kors outlet, christian louboutin shoes, tory burch outlet, burberry outlet, burberry handbags, louis vuitton outlet, gucci handbags, nike air max, louis vuitton, oakley sunglasses, christian louboutin, uggs on sale, replica watches, jordan shoes, louis vuitton, ugg boots, uggs outlet, nike free, kate spade outlet, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, michael kors outlet online

oakleyses zei

north face, true religion outlet, nike free run, hollister pas cher, nike air force, nike free uk, ray ban pas cher, nike tn, true religion outlet, michael kors, abercrombie and fitch uk, coach purses, ray ban uk, mulberry uk, north face uk, timberland pas cher, michael kors, replica handbags, nike blazer pas cher, hollister uk, ralph lauren uk, longchamp pas cher, polo ralph lauren, nike air max, sac longchamp pas cher, true religion jeans, michael kors outlet, lululemon canada, burberry pas cher, louboutin pas cher, coach outlet, converse pas cher, sac hermes, nike air max uk, polo lacoste, true religion outlet, nike roshe, jordan pas cher, sac vanessa bruno, vans pas cher, coach outlet store online, kate spade, oakley pas cher, air max, hogan outlet, michael kors pas cher, new balance, nike air max uk, nike roshe run uk, guess pas cher

oakleyses zei

iphone 6s plus cases, s6 case, longchamp uk, wedding dresses, mcm handbags, nfl jerseys, herve leger, chi flat iron, mac cosmetics, ferragamo shoes, hollister, insanity workout, soccer shoes, nike roshe run, giuseppe zanotti outlet, babyliss, ipad cases, celine handbags, iphone 6 cases, hollister clothing, instyler, baseball bats, iphone 6s cases, beats by dre, hermes belt, nike huaraches, ralph lauren, vans outlet, lululemon, abercrombie and fitch, valentino shoes, iphone 5s cases, nike trainers uk, oakley, p90x workout, north face outlet, mont blanc pens, iphone cases, new balance shoes, reebok outlet, timberland boots, jimmy choo outlet, soccer jerseys, asics running shoes, nike air max, louboutin, ghd hair, north face outlet, iphone 6 plus cases, bottega veneta

oakleyses zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.