dinsdag 30 december 2014

Nieuwjaarsgroet !!!

Bij deze wil ik al mijn trouwe volgers een gelukkig nieuwe jaar toewensen...
Trouw waren jullie zeker het afgelopen jaar temeer omdat ik hier nauwelijks aanwezig was..
Bedankt voor jullie geduld !!!!!!!!
Voor mij was het een jaar die moeilijk in woorden te vatten zijn.
Martin is na een ernstige ziekbed overleden aan de gevolgen van kanker.
Het gaat nu wel aardig goed met mij en mijn blik gaat wel steeds meer naar buiten toe en dat doet mij goed al is het nog wel in wankel evenwicht....
Ben iets van mij zelf verloren maar wordt elke dag weer aangevuld met iets nieuws en een ongekende kracht om er weer wat van te maken.
Nogmaals bedankt voor jullie geduld en van mij voor jullie trouwe volgers en stille lezers van mijn blog de aller, allerbeste wensen die er maar te wensen zijn.!!!!!
Lieve groet.......Elly
                                           
                                                   

23 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Lieve Elly,

Al is het waarschijnlijk inmiddels een aantal maanden geleden, bij deze toch nog mijn condoleances voor het overlijden van Martin. Het jaar 2014 is voor jou in alle opzichten een bijzonder jaar geweest: leren omgaan met verlies en verdriet en toch ook de kracht weer vinden om te genieten van de kleine dingen om je heen. Je posten stralen uit dat je daar goed in slaagt en daar ben ik blij om, al zullen er genoeg momenten zijn dat het verdriet weer toe slaat. Het heeft tijd nodig.

Ik wens jou voor het nieuwe jaar heel veel moed, positiviteit en gezondheid toe! Liefs, Ingrid

Marjon zei


Hallo Elly dat is verdrietig nieuws en ik wens je dan ook heel veel sterkte en kracht toe om met dit gemis om te gaan. Het heeft zeker zijn tijd nodig en ik hoop dat 2015 voor jou een beter jaar gaat worden....liefs Marjon

Colin (Bij Guusje Thuis) zei

Wat een moeilijk jaar Elly met gemis en verdriet. Wens je voor 2015 heel veel kracht en zonnestralen!

Elisabeth zei

Een heel moeilijk en verdrietig jaar voor jou Elly en ik wens je veel sterkte .Ik wens je alle kracht die je nodig hebt en hoop dat het toch een goed en mooi 2015 voor je zal worden
Lieve groetjes Elisabeth

Anoniem zei

Ik wens je heel veel sterkte om deze tijd voor het eerst zonder je lief door te maken. Hopelijk zorgen de vele mooie herinneringen die jullie samen hadden, voor een beetje verlichting. Dat hij zo er toch nog een beetje bij is (in je hart altijd)...
En voor 2015, een nieuwe start, met heel veel genietmomentjes, zelf gecreëerd in je eigen mooie thuis of gewoon door de kleine dingen in het leven die het o zo de moeite waard maken! Dikke knuffel!!
Liefs, Peetje

Things and Thoughts zei

Best wishes for a happy new year!
Olympia

Le Style zei

Ik wens je zoveel sterkte bij dit intense gemis. Wens je dan ook voor 2015 toe dat je weer meer genietmomentjes mag voelen. Alle goeds!

Liefs!
Yet

What's in a day zei

Wat fijn om een post van je te zien lieve Elly, een beginnetje misschien, maar o wat flink van je.
Natuurlijk wens ik jou ook alle goeds voor 2015, veel sterkte bij het gemis van Martin,de fase waar jij nu in zit is zo moeilijk.

Liefs en een dikke knuffel,
Eefie

lien zei

Lieve Elly, ik ben er even helemaal stil van dat je man is overleden. Wat een moeilijk jaar is dit voor jou geweest en nog....maar ik ben blij te horen dat je toch de kracht vindt om door te gaan. Ik wens je veel mooie momenten in 2015 en natuurlijk gezondheid en geluk! Liefs Carolien

Marguerite zei

Ik schrik hier van. Heb ik je blogje de laatste tijd niet gelezen?
Heel veel sterkte. Maar heerlijk om te lezen dat je positief in het leven staat.
De aller beste wensen voor 2015.
Marguerite

Ans van Ispelen zei

Jeetje,wat erg Elly.
Wat een verdriet.
Ik hoop dat 2015 een heel fijn jaar voor je gaat worden.
Want dat verdien je.

Liefs Ans

Mirjam zei

Lieve Elly,
Ik had al zo'n vermoeden, maar het nooit uitgesproken... Ik wens je enorm veel kracht om de draad van je leven weer een beetje op te pakken...
Heel veel liefs,
Mirjam

Anoniem zei

Hey lieve Elly,
Per ongeluk kom ik op je blog en merk dat je weer blogt, ik krijg je blogs niet binnen. Dit vind ik heel erg.
Ik heb nog altijd aan je gedacht en aan jullie situatie en nu lees ik dat je man is overleden. Daarmee wil ik je van harte condoleren. Fijn om te lezen dat het weer wat beter met je gaat, maar het zal moeilijk zijn.
Toen ik geen antwoord op mijn mail meer kreeg had ik een vermoeden.
Ik wens je heel veel sterkte en moed om voort te gaan, ook als dit soort dagen moeilijk zijn.
En ik ga kijken waar het aan ligt dat ik je blogposten niet meer krijg. Het is nooit mijn bedoeling geweest om te stoppen.

Heel veel liefs,
Gerry

IS Interieur Styling zei

Lieve Elly

Gecondoleerd nog met het verlies van jouw man. Dan heb je een zwaar jaar achter de rug, en is dit jaar ook nog met momenten die voor het eerst komen. Dat gaat met vallen en opstaan. Daarmee wens ik jou heel veel sterkte.
Ik geef je ook een warme knuffel.
En hoop dat je weer wat gaat bloggen dit jaar. Je hebt daardoor ook meteen weer contact met al jouw volgers.

Lieve groet Ingrid

It's me zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Liefste Elly,
Wat een vreugde om je weer te zien op de sideline!
Ja, meid, Martin blijft er tóch altijd nog bij in ons hart. Nadat het ruwe van dit verdriet wat slijt, dan komt er plaats voor de mooie momenten. Die herinneringen en momentjes met een gouden randje die je bij je draagt voor altijd. En je kunt je weer richten op de kinderen en kleinkinderen. En als het lente wordt weer je mooie nieuwe tuin vol met nieuw leven.
Best bewondering voor je; een moedige vrouw, een 'role model' zouden ze hier zeggen. We gaan allemaal een keer die weg maar laten we hopen dat we het net zo moedig trotseren als jij het hebt gedaan.
Een innige wens dat 2015 een lieflijk jaar mag worden, met rust en mooie dingen.
Liefs,
Mariette

MARIANNE zei

Hallo Lieve Elly!
Ik had, ondanks dat ik zelf ook door nare omstandigheden, het afgelopen jaar ook weinig heb geblogd, stilletjes zo'n vermoeden...maar ik schrik er toch wel erg van hoor...wat een moeilijk jaar was 2014 voor jou en je gezin, en dan toch zo moedig verder gaan, dat valt niet mee, maar wel dapper van je hoor!

Ik wens voor jou dat dit nieuwe jaar een hoopvol, goed...en gevuld met waardevolle momenten jaar...mag worden!

Lieve groeten van Marianne.

Karen @ Beatrice Euphemie zei

Dear Elly,
I am so sorry to hear this sad news. Sending best wishes that the New Year brings some little pleasures and joy to make up for your sadness. xo - Karen

Bizzy @ home zei

Blijkbaar heb ik wat gemist....wat een moeilijke tijd heb je gehad en wat zal het gemis pijn doen. Heel veel sterkte en ik wens je veel lichtpuntjes in dit nieuwe jaar.
Lieve groet, Renny

oakleyses zei

prada handbags, nike outlet, michael kors outlet, michael kors outlet online, michael kors outlet online, longchamp outlet, polo outlet, christian louboutin uk, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, polo ralph lauren outlet online, cheap oakley sunglasses, nike air max, longchamp outlet, prada outlet, louis vuitton outlet, replica watches, longchamp outlet, chanel handbags, michael kors outlet online, oakley sunglasses wholesale, ugg boots, oakley sunglasses, michael kors outlet, christian louboutin shoes, tory burch outlet, burberry outlet, burberry handbags, louis vuitton outlet, gucci handbags, nike air max, louis vuitton, oakley sunglasses, christian louboutin, uggs on sale, replica watches, jordan shoes, louis vuitton, ugg boots, uggs outlet, nike free, kate spade outlet, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, michael kors outlet online

oakleyses zei

north face, true religion outlet, nike free run, hollister pas cher, nike air force, nike free uk, ray ban pas cher, nike tn, true religion outlet, michael kors, abercrombie and fitch uk, coach purses, ray ban uk, mulberry uk, north face uk, timberland pas cher, michael kors, replica handbags, nike blazer pas cher, hollister uk, ralph lauren uk, longchamp pas cher, polo ralph lauren, nike air max, sac longchamp pas cher, true religion jeans, michael kors outlet, lululemon canada, burberry pas cher, louboutin pas cher, coach outlet, converse pas cher, sac hermes, nike air max uk, polo lacoste, true religion outlet, nike roshe, jordan pas cher, sac vanessa bruno, vans pas cher, coach outlet store online, kate spade, oakley pas cher, air max, hogan outlet, michael kors pas cher, new balance, nike air max uk, nike roshe run uk, guess pas cher

oakleyses zei

iphone 6s plus cases, s6 case, longchamp uk, wedding dresses, mcm handbags, nfl jerseys, herve leger, chi flat iron, mac cosmetics, ferragamo shoes, hollister, insanity workout, soccer shoes, nike roshe run, giuseppe zanotti outlet, babyliss, ipad cases, celine handbags, iphone 6 cases, hollister clothing, instyler, baseball bats, iphone 6s cases, beats by dre, hermes belt, nike huaraches, ralph lauren, vans outlet, lululemon, abercrombie and fitch, valentino shoes, iphone 5s cases, nike trainers uk, oakley, p90x workout, north face outlet, mont blanc pens, iphone cases, new balance shoes, reebok outlet, timberland boots, jimmy choo outlet, soccer jerseys, asics running shoes, nike air max, louboutin, ghd hair, north face outlet, iphone 6 plus cases, bottega veneta

oakleyses zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.