zondag 14 februari 2016

Inspiratie

Ze zouden een chip in de computers moeten inbouwen.
.........................
Zodra vingers met tranen of zweet
  de toetsenbord beroeren,
moet de zaak blokkeren.
Het schrijven van een blogbericht bestaat uit:
 Een procent genialiteit en inspiratie,
en negenennegentig procent uit.
Transpiratie !
Ben ik vanmorgen vroeg opgestaan 
om eindelijk weer eens een blogbericht
te posten en laten we eerst beginnen...:
 Een goede alinea aan mijn boek te wijden.
Maar mijn inspiratie is tot het nulpunt gedaald.

  Tuur al een poosje naar een lege beeldscherm
en kom gewoon niet in een flow om te schrijven !
"Het komt vaker voor" hoor ik jullie zeggen. :En..
"neem er de tijd voor"
En dat doe ik zeker,
 Immers een pottenbakker die een vaas maakt
is toch mooier om naar te kijken
 dan een lege beeldscherm voor je neus.
Maar.......het voorjaar!......
Ruik ik die of ??????
Nou ja.


 


10 opmerkingen:

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Lieve Elly,
Ja meid, ik kan het me zó goed voorstellen...
Je bent in een roes, zwevend tussen de koude, harde werkelijkheid en de dromen die we krampachtig vasthouden. Mooie herinneringen die tot droom verworden zijn.
Toch een mooi en ook emotionele post met veel diepgang.
Vingers met tranen...
Een innige omhelzing en heel veel liefs,
Mariette

It's me zei

Ik heb het nu ook hoor geen inspiratie...vandaar wat meer quotes en leuke plaatjes enzovoort.......komt goed ooit weer toch..het voorjaar zit in de lucht heerlijk.....liefs fijne week van mij x ❤️

ivoorwit.blogspot.com zei

Vanmorgen keek ik naar de sneeuwklokjes in de sneeuw.
Ik was 25 jaar geleden toen we hier kwamen wonen verliefd op een huis. Het is er niet van gekomen, mijn man zag het niet zo zitten. Elk jaar ga ik even naar de tuin kijken. Daar bloeit een zee van krokussen.
Het voorjaar zit er aan te komen! Snuif eens in de lucht, er hangt een belofte. Nog even wachten.
Een hartelijke groet, Thea

Ans van Ispelen zei

Je hebt dit in ieder geval heel mooi geschreven
en ik weet zeker,dat de inspiratie weer komt.

Groetjes Ans

Anoniem zei

Inspiratieloos of niet, je hebt in ieder geval weer een gevoel gedeeld met ons waar wij allemaal wel eens mee te maken hebben. Het lijkt wel of we massaal op een heerlijk voorjaar wachten, waarmee we eindelijk weer eens 'los kunnen gaan', hihi, zoals de lammetjes in een wei die dan vreugdensprongentjes maken...En terwijl je denkt dat je nu niks hebt te vertellen, komt er toch een mooie gevoelige post uit...
Liefs, Peetje

Anoniem zei

Ook al heb je op dit moment niet zoveel inspiratie, je hebt ons wel de worsteling meegegeven waar we allemaal wel eens mee zitten. En ook nog mooi verwoord. Dit is ook eel een beetje een saaie tijd. Wij willen graag weer naar de tuin en naar buiten. Dan komt er vast weer een heleboel.
In elk geval erns ik jou ook een hele fijne week.

Liefs, Gerry

Mirjam zei

En zo heb je toch weer een leuk stukje geschreven. Tja, die inspiratie, die is hier ook wel eens zoek hoor. Maar ineens gebeurt daar weer wat en dan is het weer terug... gewoon op wachten, het komt vanzelf...
Fijne nieuwe week,
liefs,
Mirjam

ByMir zei

En ondanks je gebrek aan inspiratie... heb je toch een mooie best intieme post geplaatst.

Fijne zonnige dag. En op naar veel inspiratie voor de komende posts ;)

Liefs,

Mirjam
ByMir

Unknown zeigreat work

تصميم مواقع
amazing

شركة تنظيف بالرياض
good job Beautiful! :)

حراج السيارات

Marion zei

Hoi Elly, heel herkenbaar hoor. Ik ben ook al jaren bezig aan een boek, komt het er ooit van?? Gelukkig hebben we onze blogs, waarin we dan onze creatieve uitspattingen toch tussendoor kwijt kunnen. Het is een tijd geleden dat ik wat van me heb laten horen, ik ben inmiddels actief op een nieuw blogadres waar ik nu ook veel over mijn aandoening schrijf. Ik zou het leuk vinden als je weer volger wordt van mijn blog. Hopelijk tot ziens op www.marionline.nl